Velkommen til TDC 2023

TDC 2023 er den 9. konferansen siden 2012 i regi av TDC-samfunnet. Ikke gå glipp av denne konferansedagen med inspirerende foredrag, god tid til mingling og en etterfest for å runde av kvelden!

TDC gjennomføres av et tversnitt av ulike teknologi-samfunn i Trondheimrgionen med hjelp fra Den Norske Dataforening (DND). Vårt mål er å organisere en ikke-kommersiell samfunns-drevet konferanse med teknologientusiaster hvor vi kan lære av hverandre, dele kunnskap og møtes.

Fra begynnelsen i 2012 har vi sett «vår lille konferanse» vokse til mer enn 700 deltakere de siste årene før pandemien. Konferansen kjøres (som vanlig) med sine fem spor og mer enn 30 foredrag fordelt på de ulike sporene.

Nå som pandemien endelig er i bakspeilet gleder vi oss til å møtes for å lære, le og dele.

TDC vil aldri være TDC uten alle dere. Bli med den 23. oktober og ta Teknologihovedstaden videre inn i fremtiden!

En dag full av kunnskap

Bli med på en dag full av foredrag fra kjente og ukjente norske og internasjonale foredragsholdere i ulike formater og kategorier. Sjekk program-siden for oversikt og sett sammen din konferansedag.

En etter-fest å huske!

Trondheim Developer Conference har tradisjon for å ha etter-fest kvelden etter konferansen. Etter en lang dag med foredrag passer det godt å slappe av med lett bakgrunnsmusikk, noe godt å drikke og litt å bite i.

Etter-festen er en unik mulighet til å treffe gamle kjente eller møte helt nye.

… og masse kjærlighet

Du vil møte mange interessante personer på TDC 2023. Vi oppfordrer alle til å diskutere, mingle og treffes!

Spørsmål?

Ikke nøl med å kontakte oss dersom du har noen spørsmål til oss. Send oss en epost på connect@trondheimdc.no så skal vi prøve å gi deg et svar så fort vi kan.

Organizers

TDC er organisert av personer fra et utvalg IT-samfunn i Trondheimregionen. Årets konferanse gjennomføres med Den Norske Dataforening (DND) som hovedsamarbeidspartner. Les mer om Dataforeningen på www.dnd.no.