Partnere

TDC 2023 er den 9. utgaven av Trondheim Developer Conference hvor vi samles til en konferansedag fylt av presentasjoner og læring den 23. oktober.

I 2018 og 2019 hadde vi 700 innom dørene som fikk oppleve mer enn 30 bidrag på tvers av et stort tematisk landskap.

TDC er en scene for både internasjonale og lokale talenter der vi satser på å få vist fram hva som finnes i regionen vår samtidig som vi henter inspirasjon utenfra.

Nå som vi er tilbake fra {sett inn unevnelige ord om pandemien} den ufrivillige pausen, har allerede mer enn 20 bedrifter ønsket å være våre partnere i 2023. Dersom din bedrift ønsker plass i vårt vrimleområde begynner det å haste med å ta kontakt da vi faktisk ikke har mange plasser igjen!

Hvordan er det å være partner på TDC 2023?

TDC har gjennom årene blitt den viktigste IT-arenaen i Trondheimsregionen. Dette kan ses med selvsyn i de 170+ videoene på vår Vimeo-konto eller gjennom å surfe innom vår Flickr-side.

Som partner vil du få muligheten til å møte kremen av Trondheimsregionens teknologi-entusiaster, og kanskje, om alt stemmer, knytte en kontakt eller fem.

Vi kan selvfølgelig skryte, men TDC har ikke vært, og vil aldri være noe uten de fantastiske foredragsholderne, deltakerne og dere partnere. Derfor er det viktig for oss at dere som er partnere skjønner at på TDC er man med for å gjøre en forskjell for teknologimiljøet i Trondheimregionen. Bli med oss og gjør TDC 2023 til en minst like rå konferanse som tidligere!