Informasjon til deg som skal være samarbeidspartner

Takk for at du ønsker å være samarbeidspartner for TDC 2023! På denne siden vil du finne praktisk informasjon som du trenger før og på selve dagen 23. oktober. Informasjonen oppdateres fortløpende, men brenner du inne med noen spørsmål kan du ta kontakt med vår partneransvarlig Sigmund Henningsen på Sigmund.Henningsen@centric.eu eller 90773341.

Fakturering
Formelt vil det være Dataforeningen (DND) som står som fakturautsender i forbindelse med TDC 2023. Overskudd fra konferansen går til communityene i Trondheimsregionen for å arrangere ulike kurs og faglige events og neste års konferanse.

Hva får du som samarbeidspartner?
Avtalen vi tilbyr har en pris på kr. 25.000,- eks. mva. og omfatter følgende:
• Stand på inntil seks kvadratmeter i vrimleområdet – inkl strøm/
• 2 stk deltagere til konferansen med full diett og deltakelse på etterfest.
Logo på konferansens nettside med lenke til din virksomhets hjemmeside, i reklamemateriell og i konferanse-programmet.
• Logo i TDC annonser.
• Deltakerliste for årets TDC.
• Deltakeravgift for konferansedeltakere ut over de 2 på stand – 3499 kr eks. mva pr. person.

Logo på nettsiden
Som partner skal logoen din ligge på nettsiden. Send logoen i svg og lys variant til kenneth.grotdal@gmail.com.

Praktisk info
Vi har maks antall stands plasser: 30 stands – og et prinsipp om først til mølla. Vi tar loddtrekning på plasseringen og alle stands er like store – 3*2 meter.


Andre muligheter for synlighet
Pølsefest sponsor (rett etter siste foredrag) by på pølser til deltakerne og eventuelt litt god drikke – 1 pr person). Fin anledning til å snakke med folket og høre litt hva deltakerne sitter igjen med etter konferansen og samtidig lage litt stemming rundt standen din før AfterPartyet drar i gang.
Her er det mulighet for å være med å markere seg i form av grafikk på mat/drikke-bonger, rollups i området, logoer ellers i lokalet etc.

AfterParty
I de tre siste årene før pandemien deltok over 60 % av deltagerne og svært mange av foredragsholderne på Afterparty samme kveld. Det ble en flott anledning til å fortsette fagdiskusjonen og knytte nye kontakter – vi opplever at nettverkingen mellom noen av vår regions mest kompetente mennesker skjer på denne arenaen.